Warning: Declaration of WP_SimplePie_Blog_Item::get_id() should be compatible with SimplePie_Item::get_id($hash = false) in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-blogitem.php on line 24

Warning: Declaration of WP_SimplePie_Blog_Item::get_links($linktypes) should be compatible with SimplePie_Item::get_links($rel = 'alternate') in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-blogitem.php on line 24

Warning: Declaration of Blogger_Import_List_Table::prepare_items($blogs, $JSInit) should be compatible with WP_List_Table::prepare_items() in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-table.php on line 14
January | 2013 | Kilovolt

January 2013 archive

Hjemmestrikket slips vol 2

20130131_133005

En af mine kollegaer har jo været svært misundelig på ham der fik det flotte, karrygule uldslips, så jeg har strikket et marineblåt til ham. Jeg glemte at tage billede, og har kun det her fra job i dag, hvor man jo næsten ikke kan se det fine slips! Nå, men det er hurtigt strikket, og et godt begynder projekt, man skal ikke kunne andet end at tage ind og ud :)

Etui til tablet – hurtigt syet

2-2013-01-20-18.35

Bjørn, det heldige barn, fik en Denver tablet i julegave (den kan anbefales – til under tusind kr, og IMO ligeså god Galaxyen til det tredobbelte!). Jeg lovede ham at sy et etui til den, så han kan have den med i tasken uden den får skrammer :) Han har selv valgt det lilla pingvin stof.

Jeg har sat knapper på med KAM pressen, oho det er dejligt med lækkert værktøj :) Inderst er det tykt, strikket uldstof for at gøre det lidt tykt, og det yderste stof er bomuld.

Heldragt

2013-01-13-12.29

Så er heldragten til Bjørn blevet færdig, og han insisterede heldigvis på at have den på i dag – så den er godkend. Og i øvrigt også i den time i går aftes hvor den var færdig, hehe! Billedet er fra i dag hvor vi var en tur i Ikea – sammen med resten af København, pyha :)

Jumpsuit til b(j)ørn

2013-01-12-15.22

Jeg er ved at sy et jumpsuit til Bjørn (Homemade 1600, Guggi fra Stof2000) – han har selv været med i stofbutikken og valgt stof til dragten, rib, foer i hætten og lynlås. Jeg mangler kun at prøve den på ham og afslutte benene nu.

Men gaaah altså hvor har jeg lavet mange fejl! Mønsteret er ellers super let at gå til, og beskriver hele arbejdsgangen i punkter, så det er virkelig nemt og burde ikke volde mig problemer overhovedet. Til mit forsvar kan jeg sige at to glade 5-årige har talt til mig non-stop mens jeg har syet den hehe!!! Nå, nu er jeg næsten færdig, og håber at Bjørn bliver glad for den :)