Warning: Declaration of WP_SimplePie_Blog_Item::get_id() should be compatible with SimplePie_Item::get_id($hash = false) in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-blogitem.php on line 24

Warning: Declaration of WP_SimplePie_Blog_Item::get_links($linktypes) should be compatible with SimplePie_Item::get_links($rel = 'alternate') in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-blogitem.php on line 24

Warning: Declaration of Blogger_Import_List_Table::prepare_items($blogs, $JSInit) should be compatible with WP_List_Table::prepare_items() in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-table.php on line 14
September | 2010 | Kilovolt

September 2010 archive

Nå, strikketøjet har fået en lille pause, jeg har lavet et par bukser til Bjørn – han er vokset et ordentligt stykke, så alle hans bukser stumper. Og ALT er bare gået galt med de her bukser, arhhhh altså! Det er ellers totalt let mønster, har lavet dem før endda, men… Maskinen drillede så den sprang sting over, jeg kom til at klippe ribben til lommer i dobbelt bredde og opdagede det først da det VAR syet på og maskinen drillede igen!

Men synes de er blevet super fede, elsker det mønster (fra et Burda blad fra 80erne, og de er syet op i Karryfarvet bredriflet fløjl, hvor det er klippet op og vendt på kryds og tværs ). De sidder sådan lidt street-agtigt pga indsnittene ved knæene. Har så tilføjet Minikrealommerne, synes stadig de er fine, selvom Bjørn har haft dem på stort set alle sine bukser i et år nu.

Har også taget et billede fra siden, så man kan se effekten på knæene.

Jeg er blevet bidt af strikning! Det kan jeg vist lige så godt se i øjnene, jeg strikker som en gal!

..Og er bare skidedårlig til det! Er ved næste sweater til Bjørn, på pind 10 – med rumraket på efter hans ønske. Jeg har så totalt fejlbedømt omkredsen af ham (eller hvor meget strikket fylder 😉 så efter at have strikket HELE rumraketten kunne jeg se at forstykket var alt, alt for smalt! Nå, men HAVDE jo striket en hel rumraket.. Så har lavet bagstykket ekstra bredt – er dælme spændt på resultatet! Men her er lidt af raketten 😉

Pulsvarmere fra søde Kat :)

For et par uger siden havde jeg jo super hyggeligt besøg af hende her, super søde Katrine og hendes lækre baby Aske. Og ikke nok med at jeg havde fornøjelsen af hendes selskab, hun hæklede da også lige de smukkeste pulsvarmere til mig og Bjørn. Han blev simpelthen så glad for dem, og insisterede på at have dem på i børnehave, selvom det var alt for varmt til det.

Sidste år havde vi en del kontroverser om hvorvidt Bjørn behøver have vanter på når det er minusgrader, og jeg tænker at pulsvarmere er det perfekte kompromis – han kan stadig bruge sine fingre, og moderen ved at hænderne ikke bliver alt for kolde 😉

I dag fik jeg malet Christianiacyklen, formålet er at gøre det LIDT mere besværligt for de der røvhuller at stjæle den Jeg havde hele tiden tænkt mig at male Niholaen, men nåede aldrig til det, og den blev jo stjålet i sommer, grrrr! Tanken er at der desuden skal males enten rumraketter eller biler på enderne, og laves noget relief-agtigt også, så de ikke bare lige kan male den over.Den er i øvrigt lyserød foran.

Nu gider jeg ikke mere i dag, så det bliver en anden dag at jeg går alle kanterne efter med en lille pensel for at få dem helt skarpe.

Jeg saaavner min dreng, han er hos sin far – men så er det godt at have computeren fuld af billeder af ham. Jeg holder meget af det her billeder af hans store poter med fin neglelak på. Han udvalgte selv meget nøje hver farve, og instruerede mig i hvilken negl der skulle have hvilken farve – han er godt nok en skat! Og han skal krammes skal han, meget, på mandag!

Flere Nintendo tasker

Jeg har haft det hyggeligste besøg i dag, af en slyngel der skulle have hjælp til at sy en kjole, og jeg fik også syet en masse selv. Småprojekter der har hobet sig op, reparationer, et par poser til vasketøj, en natkjole til min moar (mega præstationsangst der, men den er blevet rigtig fin), og så 3 Nintendo DS pouches til en kollega (eller dvs til hendes unger ;). Hun er en haj til at strikke, og har inviteret til strikkeaften for et par stykker af os, så vi kan lære at strikke, så det er en lille gave som tak.

Skærmbillede-2013-02-09-kl.-22.13.40

Jeg har jo en Hemnes sofa/seng fra Ikea. Som jeg hader dybt og inderligt – det er det mest vakkelvorne lort ever! Men nu har god ven repareret den for mig, så indtil den går i stykker igen beholder jeg den. Det gode er at der kan være sindsygt meget i skufferne! Og på 60 m2 er det godt med al den opbevaringsplads man kan få!

Nå, men bortset fra at jeg hader den fordi den er i ringe kvalitet, så har jeg også hadet den fordi den var sort og dominerede hele stuen. Den hvide udgave man kan få i Ikea, synes jeg blev lige i overkanten sommerhus-romantisk. Så i dag har jeg endelig fået taget mig sammen til at male den lys gul, og nu er jeg blevet helt glad for den.

Jeg ved ikke om man rigtig kan se det på billedet af den efter den er malet, men der er 4 bolte på forsiden der holder sammen på den. De er forsænkede, så skal spartle og lige give dem en klat gul maling – men det bliver en anden dag

Første sweater til Bjørnen :)

Sweater til Bjørn – er svært stolt, har selv modificeret det oprindelige mønster til ukendelighed :) Bemærk rumraketterne rundt om maven! Det oprindelige mønster er det her, jeg ændret det fra rib til glatstrik, og fra pind 4 til pind 5,5. Håber at barnet kan passe den, og at han gider gå med den. Den er i øvrigt marineblå og ikke sort.

Så så man lige mig strikke en hue til! Er blevet lidt bidt af det, så er gået i gang med en sweater til Bjørn også :)

1 2