Warning: Declaration of WP_SimplePie_Blog_Item::get_id() should be compatible with SimplePie_Item::get_id($hash = false) in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-blogitem.php on line 24

Warning: Declaration of WP_SimplePie_Blog_Item::get_links($linktypes) should be compatible with SimplePie_Item::get_links($rel = 'alternate') in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-blogitem.php on line 24

Warning: Declaration of Blogger_Import_List_Table::prepare_items($blogs, $JSInit) should be compatible with WP_List_Table::prepare_items() in /var/www/kilovolt.dk/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer-table.php on line 14
Uncategorized | Kilovolt

Archive of ‘Uncategorized’ category

Missy sweatshirt

1 (14)

1 (15)

Missy sweatshirt – blue fabric with blueprint of diesel machines :)

I used size 40, and 42 in the waist, as I don’t want it to be too narrow. I also used the mods to D-cup, apart from that followed the standard pattern.

Strikketøjet skrider fremad

IMG_1814

Mit vilde eksperiment med mønsterstrik skrider fremad – og det går ikke sååååå godt hehe! Jeg strikker normalt ekstremt jævnt, men af en eller anden grund er den her mega ujævn??!! Jeg tror måske det er fordi jeg har forsøgt at strikke løsere end jeg plejer, hm. Desuden har jeg fået strammet trådene bagpå lidt rigeligt. Nå, det ER jo allerførste forsøg 😉

Når ærmerne er strikket skal jeg forsøge mig med at klippe op, gys! Det er noget med at hækle ned foran (jeg har aldrig prøvet at hækle..), og så klippe op. Brrr!

At lave strikkemønstre selv.. Gaah!

Screenshot-2014-07-03-20.11.27

Jeg er ved at lægge i ovnen til at strikke en sweater mere, og har kastet mig ud i lave mønsteret selv – erhm. Er jo ny strikker, så det får jeg en del tid til at gå med 😉 Den vågne læser vil se at det ikke er lykkedes mig endnu at få det til at passe.. Selve ideen til mønsteret er planket fra en sweater jeg billed-googlede mig frem til og som jeg desværre ikke kan finde, så hvis det er din så smid en komentar med link, så sætter jeg linket ind her :)

Og farverne, bumbum – den er jo kæk i den gule. Men måske jeg ville blive mere glad for en grå i længden (i hvert fald til vinter hvor jeg bliver nærmest blågrøn i huden). Bumbum, tænker videre!

I må have en dejlig sommer derude – JEG har første feriedag i dag, og ser frem til masser af tid med mit barn, dovne dage på altanen, ture til stranden… Ahhhhh :)

Jeg har strikket endnu en sweater :)

IMG_1495

Endnu en sweater efter det samme mønster, denne gang strikket i str small, og med rullekant i halsen. Jeg synes det er et skønt mønster, meget, meget let at strikke, og med en raglanudtagning jeg kan finde ud af 😉  Jeg overvejer at forsøge mig med let taljering næste gang hvis jeg tør – man kan jo også kaste sig ud i at klippe op og lave om til en cardigan, men DET tør jeg ikke endnu.

Tid, tid, tid

IMG_0198

Aah at have fået nyt job, og dermed tid, tid, tid (og sjove arbejdsopgaver, rare kollegaer OG kort til arbejde! Win-win-win!!). Jeg har syet to kjoler efter arbejde denne uge, fået shreddet  og er også nået til at kigge mig omkring her i vores nye lejlighed (nåja, og har jo fået tid til bloggen igen). Vi flyttede ind i efteråret, fra 58 m2 til 90 m2 (hurra!). Jeg har fået købt en kæmpe sofa (Karlstad fra Ikea), og vi har delt et stort rum ovenpå med Pax skabe indtil jeg får råd til at få lavet vægge. Indtil videre går det nok – Bjørn leger helst der hvor jeg er endnu

Så der er nok af projekter herhjemme, og i dag nåede jeg et lille skridt videre, da den pææææneste taburet kom  (og den kom i øvrigt i løbet af 3 dage, så de har virkelig fået strammet op på leveringen i forhold til sidst jeg bestilte fra dem). Den erstatter en virkelig trist sag fra Ikea, der nu ryger UD!

Endnu en jerseykjole efter Onion 2045

IMG_0194

Endnu en kjole efter onion 2045   Jeg har måtte rette det meget til: Størrelsen er en kombination af str S og XS, og til overflod har jeg lavet to dybe indsnit i ryggen for at få den til at sidde nogenlunde til. Jeg har taget en cm af i ryggen MB, og lavet den lige i sømmen MB, både i ryg og skørt. Foran har jeg “napset” en cm under hvert bryst – hvis det var faststof havde jeg lavet det som indsnit, men i jersey og med bælte over snyder jeg  Desuden har jeg givet den 3 cm i hver siden forneden (dvs 12 cm i alt) og ladet den gå lige ned fra taljen til kanten, i stedet for at bue indad – på mig sad den rigtig dårligt, den klyyyngede sig om min mave på mest uflatterende vis   

Jeg er helt vildt glad for mønsteret nu, kommer helt sikkert til at sy flere efter det  (Min husfotograf er hjemme hos sin far, så det blev m Ipaden i spejlet).

Altanen tager form

IMG_1319

Jeg har jo fået en fantastisk dejlig altan – der er badet i sol fra ca kl 13 og resten af dagen 😀 SÅ dejligt!  Selv Bjørn kan lokkes derud hehe! Jeg har selvvandende altankasser herfra, og en kapilærkasse med tre tomater – og squash, efterårshindbær, jordbær osv osv.

Bjørn har i øvrigt selv gang i nogle planter – solsikker, og han har åbenlyst grønnere fingre end jeg hehe!

Drømme kan man jo altid, og med altanen er fulgt en masse ideer til indretning af den. Indtil videre har jeg købt den fine hvide bænk med opbevaring i Ikea – den er bred og god at sidde på, selv uden puder, jeg har indkøbt skum og stof til hynder og puder, men der er jo så mange projekter 😀

Og ja – jeg har de sidste pår uger fået tid til at blogge igen, for jeg har nemlig fået nyt job, og det bliver uden den store rejseaktivitet :)

Onion 2045

IMG_0003

Så fik jeg prøvet Onion 2045 – det er til stretchstof, og ret nemt at gå til, bortset fra kraven. Jeg fattede i hvert fald ikke beskrivelsen hehe! Jeg fandt hjælp i form af en step-by-step billedvejledning lige her – phew, og TUSIND tak til Pantermor!!

Bjørn har taget billederne, så kvaliteten er lidt… Øh, ulden i kanten hehe!

Mønsteret er absurd stort- jeg syede i str XS   o.O   Jeg bruger normalt str 38.
Jamen se lige hvor sommeragtig den kjole er :) Jeg kommer helt sikkert til at sy flere efter det mønster, jeg har allerede klippet en rød med prikker. 

1 2 3 26