Kilovolt Sewing

Easy jersey cardigan – Julia from Mouse House

This is a very quick and easy sewing project; I printed the PDF yesterday, traced the pattern and before lunch today I had the finished cardigan.

Det her er virkelig et lynprojekt; jeg printede PDFen I går aftes og tegnede mønsteret af, og inden frokost i dag var jeg færdig med cardiganen 🙂 Jeg blev overrasket over hvor meget stof der gik til den, så jeg fik ikke været omhyggelig nok med at lægge mønsteret på stoffet for at spare på det, hvilket resulterede i at jeg manglede 5 cm i ærmelængden.

Jeg syede str L men kom til at printe i 96% (Doh! Rookie mistake), så den er vist et sted mellem M og L. Jeg lavede versionen med lange ærmer og dobbelt krave – jeg startede med at lave rib på ærmerne efter mønsteret, men det er alt for løst til min smag, så klippede af og syede nye ribkanter der er strammere. Desuden øgede jeg riblængden til 10 cm for at kompensere for det lidt korte ærme.

Jeg synes egentlig den føles lige et nummer for lille, men når jeg ser den på billederne ser den jo helt fin ud.

Jeg er glad for den! Den er blød og rar, samtidig med at den er lidt fin. Jeg vil også prøve at sy sommermodellen med capsleve, og må nok også have en gul langærmet 🙂

Jeg købte mønsteret her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *