Kilovolt Pants & jeans Sewing

Minikrea 30302 pants for Bjørn (and redesign of overwatch t-shirt)

Bjørn asked for pants with a pocket for his cell phone, and since this summer was basically just a green winter I didn’t want to make shorts. I used the pattern Minikrea 30302, as I like the darts as the knee for a skater-look 🙂 I just trialed and error’ed with the pocket, it would probably have been easier to just find a tutorial online 🙂

I also rezied an adult sized Overwatch T-shirt for Bjørn. He was so impatient that I took the easy way which I regret now, as the result could have been nicer; he doesn’t care though.

Bjørn har bedt om bukser med lommer der kan lukkes til mobilen (den har bumper cover så fylder ret meget). Og da sommeren jo mest har været en slags grøn vinter gad jeg ikke lave shorts, men lavede i stedet lange bukser i chambrey. Jeg brugte Minikrea 30302, de har indsnit ved knæene der giver lidt skaterlook 🙂 Lommen foldede jeg mig til, der kunne jeg nok have sparet lidt tid ved at finde et mønster 🙂

 

Han havde også forelsket sig I en Overwatch t-shirt, der kun kunne fås I voksen størrelser, så den har jeg syet ind. Han var SÅ utålmodig, så jeg lod mig overtale til den nemme løsning, det fortyder jeg lidt nu, da det ikke er blevet super pænt, men han er lykkelig for den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *