Sewing

Hættetrøje med dejlig høj krave og lange nok ærmer!

Det er ikke meget jeg får syet for øjeblikket – det er dælme nærmest som at få baby at få hundehvalp! Han står stadig op kl 5.30, gab 🙂 Men, denne weekend har jeg fået syet, jeg har savnet en ordentlig hættetrøje og har syet denne i isoli. Mønsteret er tegnet af efter højt elsket trøje fra Sparkz, der var kedelig sort. Jeg har været super glad for den pfa den høje krave/hætte, men synes at sort er ret kedeligt. 

2 thoughts on “Hættetrøje med dejlig høj krave og lange nok ærmer!”

  1. MEGA-fed! Godt gået (eller syet!) 😉 Og seje farvekombinationer. Ja, det er "hårdt arbejde" med en bette ny vuffer i familien – men som regel det hårde slid værd <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *