Kilovolt Sewing

Granville shirt – 3

Så fik jeg lavet version 3 af Granville shirten –  det er virkelig et godt mønster til mig, det er ikke mange rettelser jeg har behøvet lave. Full bust adjustment og et par cm i ærmelængden, det er det hele. Desuden har jeg fjernet lidt af svajet forneden.

Jeg har altid haft bøvl med at finde skjorter der passer, så det er virkelig fedt med det her mønster. Jeg vil prøve at lave kraven om til en krave i et stykke – det er ret bøvlet med den delte krave synes jeg. Jeg har syet masser af skjorter til Bjørn, og altid med krave i enkelt stykke, og kan ikke rigtig se hvad fordelen skulle være ved versionen i to dele

Er stolt af lommen der passer perfekt i mønsteret 😀 Og kraven, der er knivskarp.

2 thoughts on “Granville shirt – 3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *