Kilovolt Sewing

Taske til strikketøjet

Jeg har altid haft mit strikketøj med mig i en plastikpose, hvilket jo hverken er praktisk eller pænt. Og lidt fjollet når man nu syr så meget som jeg gør. Men endelig fandt jeg en taske som passer perfekt til formålet – der er et stort rum i midten til garn&strikketøj, og to mindre rum i siderne til fx strikkepinde. Den er nem at sy, men kræver at man holder tungen lige i munden undervejs – man syr først et kvadrat, og folder og syr derefter så den til sidst kan vendes til en taske.

Jeg var meget i tvivl om hvilket stof jeg skulle have yderst – det smarte er jo at have det lyse indeni, så man kan se hvad der er i lommerne. Men jeg er lidt forelsket i det skrigorange, og endte som det ses med at have det yderst. Fugle/blomsterstoffet er rigtig fint indvendigt, men tror at det ville blive for tøset til at jeg ville have lyst til at bruge tasken hvis det var yderst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *