Kilovolt Knitting

SÅ blev cardiganen færdig!

Og jeg døde kun LIDT af skræk da jeg satte saksen i og klippede den op!

Jeg startede med at lave det på hæklemåden – men da jeg aldrig har hæklet før tog det mig over en time at hækle ranken i den ene side, og det blev ikke engang pænt. Så tog jeg symaskinen frem, og wroom var det gjort 😉

Den er ikke blevet særlig pæn, men jeg elsker den lidt alligevel. Lige nu er den i vaskemaskinen, jeg håber at det kan hjælpe lidt på ujævnhederne.

Og nu til næste udfordring: Knapper! Det er sværere end jeg lige havde troet. Jeg tror at jeg ender med at tage den med ned i en knapbutik.

Jeg har i øvrigt købt garn i de samme farver i ren uld så jeg kan strikke den i en lun vinterudgave også. Der vil jeg også tage mere ind i taljen, og måske eksperimentere med indtagninger i ryggen også hvis jeg tør 😉

1 thought on “SÅ blev cardiganen færdig!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *