Kilovolt Knitting

At lave strikkemønstre selv.. Gaah!

Jeg er ved at lægge i ovnen til at strikke en sweater mere, og har kastet mig ud i lave mønsteret selv – erhm. Er jo ny strikker, så det får jeg en del tid til at gå med 😉 Den vågne læser vil se at det ikke er lykkedes mig endnu at få det til at passe.. Selve ideen til mønsteret er planket fra en sweater jeg billed-googlede mig frem til og som jeg desværre ikke kan finde, så hvis det er din så smid en komentar med link, så sætter jeg linket ind her 🙂

Og farverne, bumbum – den er jo kæk i den gule. Men måske jeg ville blive mere glad for en grå i længden (i hvert fald til vinter hvor jeg bliver nærmest blågrøn i huden). Bumbum, tænker videre!

I må have en dejlig sommer derude – JEG har første feriedag i dag, og ser frem til masser af tid med mit barn, dovne dage på altanen, ture til stranden… Ahhhhh 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *