Kilovolt Uncategorized

Tid, tid, tid

Aah at have fået nyt job, og dermed tid, tid, tid (og sjove arbejdsopgaver, rare kollegaer OG kort til arbejde! Win-win-win!!). Jeg har syet to kjoler efter arbejde denne uge, fået shreddet  og er også nået til at kigge mig omkring her i vores nye lejlighed (nåja, og har jo fået tid til bloggen igen). Vi flyttede ind i efteråret, fra 58 m2 til 90 m2 (hurra!). Jeg har fået købt en kæmpe sofa (Karlstad fra Ikea), og vi har delt et stort rum ovenpå med Pax skabe indtil jeg får råd til at få lavet vægge. Indtil videre går det nok – Bjørn leger helst der hvor jeg er endnu

Så der er nok af projekter herhjemme, og i dag nåede jeg et lille skridt videre, da den pææææneste taburet kom  (og den kom i øvrigt i løbet af 3 dage, så de har virkelig fået strammet op på leveringen i forhold til sidst jeg bestilte fra dem). Den erstatter en virkelig trist sag fra Ikea, der nu ryger UD!

2 thoughts on “Tid, tid, tid”

  1. Tillykke med dit nye job, det er jo den dejligste ting i verden når man får mere tid til det hele:-) Og den er altså rigtig fin den skammel, din lejlighed ser rigtig hyggelig ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *