5 thoughts on “Super nemt halsrør”

 1. Det ser rigtig lækkert ud !
  Jeg er totalt nybegynder til at strikke, men jeg lærer lige så stille og jeg nyder det virkelig. Bortset fra at jeg synes det tager sindssygt lang tid at blive færdig, da de opskrifte med karakter jeg indtil nu har været i gang med, er på pind 3 (højst).
  Lækre lækre projekter du viser frem her – og af syprojekterne – super god inspiration, tak for det 🙂
  Ærgerligt du har mistet så mange af dine billeder ! Hvor surt.

  Tak for kigget, jeg kommer helt klart tilbage igen en anden gang.

  / Maria

 2. Hej, faldt over dit indlæge omkring en ikea seng (Opfriskning af Kura Ikea seng), men kan ikke se billederne? Er der mulighed for at se dem – står nemlig selv og mange inspiration til selvsamme seng 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *