Kilovolt Uncategorized

Min blog er død!

Alle fotos er blevet slettet – jeg aner ikke hvorfor.ØV! Men jeg forudser at jeg ikke orker genfinde de gamle billeder og sætte dem ind igen, så jeg tror at det var dødstøddet for min blog. Øvbøv – det var sjovt at have alle billederne samlet et sted.

Edit: Arh, nu er bitterheden over de mistede billeder lettet, og jeg er ved at forsøge at genetablere mig blog 🙂

3 thoughts on “Min blog er død!”

  1. Ved ikke om det er en hjælp, men når du lægger billeder på bloggen, bliver der lavet en fotomappe på dit picasa webalbum/din Google konto. Så hvis du har ryddet op på picasa og slettet mapper/fotos dér, så forsvinder de også fra bloggen. Håber du skriver videre alligevel -med nye billeder 🙂
    Kh Pernille

  2. Tusind tak for input! Jeg har fundet ud af hvad der er sket – jeg har nulstillet min telefon, og derefter slettet alle billeder på den – troede jeg! Den linker åbenbart op til min Google konto, og har slettet alle billederne der – skrig!

    Lige nu er jeg virkelig bitter, men mon ikke jeg blogger videre herfra når jeg lige er dampet af hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *