Kilovolt Sewing

T-shirt (Onion 5003) til mig selv

I går så jeg vejrudsigten for i dag og gik lidt i panik – jeg har nemlig intet sommertøj jeg kan passe, da jeg er vokset to størrelser siden februar (hvilket er super – bortset fra at jeg ikke kan passe mit tøj 😉 Så jeg speedsyede en t-shirt, og blev så glad for den at jeg lavede 4 – en sort, en blå, en gul og en rød. Jeg havde den røde på i dag, og er blevet rigtig glad for den. Mønster er let tilrettet Onion 5003, stoffet mit evige førstevalg, viscosejersey 🙂 Det noget uglede look skyldes en dejlig lang dag på stranden, med masser af ture i vandet, der faktisk har sneget sig op på 18 grader 🙂

Jeg har i øvrigt feeeeeerie, fra i fredags, aaah – og lige så meget aaaah er det også at kunne glæde sig rigtig meget til at komme tilbage på jobbet om et par uger 🙂

3 thoughts on “T-shirt (Onion 5003) til mig selv”

  1. Tark, og så er den super dejlig at have på 🙂

    Jeg har ændret pasformen, jeg tog en t-shirt jeg er glad for og rettede så til efter den, og så har jeg ringet halsen lidt, og ladet kanterne stå rå + forlænget ærmerne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *