Kilovolt Uncategorized

Syweekend – jubiiiiiiiii!

På lørdag starter årets bedste syweekend – ja faktisk starter den allerede med at jeg får godt sy-selskab til overnatning allerede fredag     Og jeg GLÆDER mig!! Jeg har købt vildt ind af de smukkeste stoffer – men tror faktisk ikke at de skal bruges her i weekenden

Jeg har tænkt mig at sy Burda 7309, og lave overdelen gul og resten sort, inc nuttet krave

Glæder mig til at vise billeder frem efter weekenden!

4 thoughts on “Syweekend – jubiiiiiiiii!”

  1. Årh det er altid dejligt at vide at der er nogen der læser med 😀

    Det var SÅ fedt på syweekenden, fik rettet mønsteret perfekt til – og sidder nu herhjemme med hold i ryggen og kan ikke sy! Gaah! Men lægger billeder ud så snart den er færdig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *