Kilovolt Uncategorized

Bluse og elefanthue

Lidt mere “grundproduktion” – ikke sjove ting at sy, men nødvendige Elefanthue og bluse.

Min nye Janome coverlocker driller Når jeg bruger den til at stikke sømrum med, fx på raglanærmer hopper den sting over, og det bliver SÅ grimt Så den anden bluse jeg har syet skal jeg have syet bånd over raglanærmet, for det ligner lort

5 thoughts on “Bluse og elefanthue”

  1. Hov, det kom for tidligt afsted! Der manglede en smiley. Og så skal du nok oprette dig som bruger på PR for at kunne læse det, men det er KLART det værd. De guides er supergode og skrevet allermest om din maskine. Du kan nok hoppe den første lidt let over, det er om at købe en, men den fortæller alligevel om din maskines stærke og svage sider.

  2. Hvordan går det med maskinen? Du laver de fedeste ting og jeg er vist kommet til at købe en janome coverpro efter at have luret med i díne kreativiteter 😉

  3. Jeg har INTET fået syet hele måneden o_o Det er simpelthen for vildt! Har dog i dag fået shoppet stof, Bjørn mangler bukser og bluser, så regner med at få syet en del i december 🙂 Og tillykke med dyret 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *