Kilovolt Uncategorized

Sykursus – ahhhhhhhh :)

Det har været en ganske fantastisk weekend Jeg har syet og syet hele weekenden    

Mit erklærede mål var at få løst gylp-mysteriet og belægning-i-hættetrøjer-mysteriet Og det lykkedes Desuden fik jeg løst usynlig-lynlås-mysteriet – det har været den fedeste weekend længe (Hmmm, er det egentlig lidt sørgeligt når toppen af poppen i ens liv er en syweekend ).

På billederne: bukser med gylp og lynlås Hættetrøje med belægning ved lynlås Og så to skjorter – pauseprojekt til når læreren var optaget til anden side.

Bjørn blev heldigvis superglad da han så tøjet, og insisterede på at få det hele på i børnehave i dag  Det var svært at få billeder af hættetrøjen fordi han hele tiden stod og beundrede bilmærket  
 

5 thoughts on “Sykursus – ahhhhhhhh :)”

  1. Tak! Skjoerten er "little fella" fra Ottobre, hættetrøjen er ugletrøjen fra Ottobre, hvor jeg har ændret lidt i hætten og bukserne er fra et oldgammelt Burda – jeg kan godt grave numrene på bladene frem hvis du skal bruge dem 🙂 Pasformen på det hele er helt fantastisk.

  2. Hej Madsmor 🙂 Tak, det var sødt af dig!!! Med fare for at blive opfattet som et surt løg vil jeg dog gerne øh.. Sige tak, men nej tak – åndgyld. Men jeg synes det minder mig for meget om kædebreve med de awards der 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *