Kilovolt Uncategorized

Kjole til mig sæl


Jeg har syet en kjole til mig selv – har kigget efter en blomstret sommerkjole, men jeg synes dælme de er korte, dem i butikkerne Så jeg måtte i gang selv. Modellen er nr 16 fra Ottobre nr 2 2010, med nogle tilretninger: I stedet for foer har jeg lavet belægninger, jeg har hapset ca 5 cm i omkredsen på overdelen, ændret brystindsnittene og fjernet det midterste læg bagpå. Er super tilfreds med den nu – jeg har noget stjernestof liggende som jeg også skal have syet kjolen i

Jeg vil have et gult bælte til, men stoflageret er løbet tør for gult stof, så det bliver først i morgen når butikkerne åbner.

2 thoughts on “Kjole til mig sæl”

  1. Øj altså, den er VILDT flot! Hvor er stoffet fra? Og ja, hvad sker der lige med kjole længden ude i butikkerne? Man kan da ikke gå på arbejde, i en kjole der nærmest kun lige dækker måsen…. Eller noget. (Indsæt selv gammel-sur-dame smiley;-))

  2. Tak 🙂 Og ja føler mig også totalt gammel – de unge i dag altså, hehe! Stoffet er bare fra Stof2000. Her til aften har jeg syet en til, i fiiint stjernestof – satser på at få taget billeder i morgen og lagt op 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *