Kilovolt Uncategorized

Første gang med overnattende gæster :)

Bjørn har haft en legekammerat på besøg i dag, og for første gang til overnatning. Det er gået supergodt og har bare været SÅ hyggeligt! Nu er de også ret cute sammen, de to – de leger og leger, kun afbrudt af spontane krammeture Billedet her er taget da de så Dinsneysjov i deres natdragter – nåårh! Nu ligger de i en stor bunke og sover – i min seng     Så jeg tror bare at jeg sover på sofaen i nat, der er vist ikke plads til mig derinde også.

3 thoughts on “Første gang med overnattende gæster :)”

  1. Jaaah det var bare så hyggeligt! Jeg endte dog i segen sammen med dem, Bjørn vågnede og ville gerne have at jeg kom ind. Det var presset men hyggeligt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *