Kilovolt Uncategorized

Så er vinterferien slut..


..Og det har bare været sådan en hyggelig ferie Vi startede med Lego World og Zoo i København, og tog derefter til Fyn, hvor vi efter et smut på Jernbanemuseet besøgte min fars lillebror og hans familie. De bor et fantastisk sted ude på landet, og vi blev forkælet, var i Fjord og Bælt centeret og kigge på marsvin, røre ved søstjerner og hajer og meget mere.

Derefter tog vi ud til Kat, hvor vi råhyggede med hendes lækre drenge – og bunkevis af kager og boller   Bjørn forelskede sig i baby-Aske – er de ikke bare nuttede! Jeg fik også hilst på nogle af de fynske slyngler, SÅ hyggeligt

NU er jeg tilgengæld gået i sy-panik! Det er jo fastelavn allerede på næste mandag, og jeg skal lige have lavet et Perry kostume til Bjørn. 

1 thought on “Så er vinterferien slut..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *