Kilovolt Uncategorized

Flere bukser til Bjørnen – en coverlocker der endselig virker igen!

Berninaen har drillet, så jeg har ikke syet på den længe – jeg har forsøgt mig ind i mellem, men hver gang er trådene knækket konstant Derfor har jeg syet vanter kun på symaskinen, og ikke fået lavet andet længe Men i dag fik jeg splittet maskinen ad, pudset og nusset om den, og det lykkedes at sy et par bukser uden tråden knækkede – pyha, nu håber jeg at det holder! Bjørn er skudt i vejret, han mangler i den grad bukser.

Det er altid svært at tage billeder af mørke bukser, men de er virkelig fine! Det er sort og grå fløjl, med gode lommer – og pasformen er fantastisk. De er fra mit favoritnummer af Ottobre, nr 4/2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *