Kilovolt Uncategorized

Konfekt

I mandags tog jeg en fridag og lavede konfekt hele dagen med Louise, mmmmmm! Jeg glemte desværre at tage billeder inden jeg pakkede chokoladen ned, det ser ellers imponerende ud med tonsvis af chokolade alle vegne. Vi startede med chokoladen, og hentede så Bjørn ved 15-tiden, så han kunne hjælpe med Buchen. Han pyntede den ved at vende bunden i vejret på dåsen med violer, så der kom i hvert fald rigelig pynt på   Vi lavede i øvrigt tre, jeg havde en på arbejde, der er en til juleaften og øh den sidste Den har jeg spist til morgenmad og aftensmad de sidste dage

Så nu er alt klar til jul, gaverne er også i hus. Bjørn skal holde jul hos sin far, og jeg tager ud til Louise. God jul og godt nytår til jer 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *