Kilovolt Uncategorized

En mus til katten?

Nu var der jo en kat i går, så jeg vil lige vise denne fine mus frem. Min far lavede den til Bjørn som navngivningsgave (ja, det stakkels barn er ikke døbt), og den er simpelthen så blød og lækker, han må have pudset og pudset det træ i det uendelige! Ører og hale er læder, og jeg tror at selve musen er i palisandertræ. Neden under har han sat filt – vi elsker den højt!

2 thoughts on “En mus til katten?”

  1. Sikke en fin smuk mus! Kan godt forstå I er glade for den…
    Mine drenge er heller ikke døbt. Men det bliver de bestemt ikke dårligere mennesker af 😉
    God lørdag. T

  2. Tak – min far laver simpelthen de smukkeste ting i træ! Og jeg må sige jeg også er helt godt tilfreds med Bjørn trods manglende dåb 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *