Kilovolt Uncategorized

Kjolesæsonen er startet..

..Øh, er den ikke? Trods dagsregn har jeg syet en kjole i dag, den er nem og hurtig at sy (to timer fra jeg fik ideen til det færdige resultat), et super begynderprojekt. Jeg har fulgt denne tutorial. Jeg har udeladt bæltet og skåret toppen rund i stedet for lige. Jeg beklager den dårlige billedkvalitet, men af en eller anden grund ville kameraet ikke tage billeder med selvudløsning i dag, så de er taget i spejlet 😉

2 thoughts on “Kjolesæsonen er startet..”

  1. Det var da et fantastisk mønster – den sidder flot på dig- jeg foretrækker den også uden bælte og afrundet kant foroven
    Du laver nogle rigtig flotte ting til din dreng – jeg melder mig som fast læser;0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *